0181 - 23 10 08

Schilder in Spijkenisse: Dooms Schilderwerken

Plafond witten Spijkenisse

Is uw plafond niet meer zo wit als dat hij in het begin was, of is deze op sommige plekken beschadigd? Laat dan uw plafond witten door Dooms Schilderwerken in Spijkenisse. Natuurlijk kijkt u niet continu tegen uw plafond aan, maar een stralend wit plafond of in een lichte kleur kan een hoop voor uw interieur doen. Uw interieur ziet er dan plots weer fris uit. En hoe witter het is, hoe lichter het binnen lijkt. Wilt u ook weer een fris interieur? Laat dan uw plafond schilderen door ons.

Plafond witten en herstellen

Het wil nog wel eens voorkomen dat uw plafond niet alleen verkleurd, maar dat deze ook beschadigd is. Ornamenten vervallen wat door de jaren heen en wellicht bent u ook wel eens met iets tegen het plafond aangekomen waardoor deze beschadigd is. Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen uw plafond witten en herstellen. We renoveren dan het houtwerk en de ornamenten, zo goed dat hier later niets van terug te zien is.

Plafond witten Spijkenisse

Voor wij uw plafond witten in Spijkenisse komen wij bij u langs om de werkzaamheden te bekijken, bespreken en stellen een offerte voor u op. Wanneer u de klus door ons laat uitvoeren maken we de kamer zo veel mogelijk leeg en dekken overige spullen goed af. Laat de oude verflaag van het plafond los? Dan verwijderen we deze eerst voor we het plafond verven. Anders maken we het plafond enkel goed schoon door hem stof- en vetvrij te maken. Daarnaast herstellen wij eventuele beschadigingen. Het gaat hierbij niet enkel om ornamenten of houtwerk, maar ook om lekkage plekken en aanslag van nicotine. Deze laatste twee doen wij met speciale verf, zodat de vlekken er later niet weer doorheen komen. Is al het voorbereidende werk klaar? Dan gaat Dooms Schilderwerken uw plafond witten in Spijkenisse.

Plafond witten Dooms Schilderwerken

Is uw woning ook toe aan een fris geschilderd plafond? Laat dan uw plafond witten door Dooms Schilderwerken. U kunt een afspraak met onze schilders inplannen door te bellen naar 0181 - 23 10 08 of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen graag bij u langs om uw plafond te witten. Natuurlijk kunt u ook ander schilderwerk door onze schilders laten uitvoeren in Spijkenisse.

 
 

Waarom Dooms Schilderwerken?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Spijkenisse, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging