0181 - 23 10 08

Schilder in Spijkenisse: Dooms Schilderwerken

Kleuradvies in Spijkenisse

Je denkt misschien dat het kiezen van een kleur voor op de muren makkelijk is, maar niets is minder waar. Zo zijn er van elke kleur vele tinten, zelfs als je gewoon voor een witte muur wilt gaan. Wil je een rustgevende kleur? Kan je woning wel een verfrissende kleur gebruiken? Of weet je niet waar je beginnen moet? Allemaal geen probleem voor de kleurspecialisten van Dooms Schilderwerken. Wij voorzien je graag van een professioneel kleuradvies en helpen je met het maken van de juiste keuze.

Kleur is sfeerbepalend

De kleur op je muren en plafonds is erg sfeerbepalend. Zo kun je gaan voor een lichte kleur om een ruimte groter te laten lijken en zorgt een donkere kleur juist weer voor een warm en sfeervol gevoel. Onze kleurspecialisten zetten je wensen graag op een rijtje, gaan aan de slag met verschillende kleurstalen en zorgen voor de kleur die aansluit bij jouw smaak en inrichting. Kies voor een professioneel kleuradvies, dan weet je zeker dat je achteraf geen spijt krijgt.

Professioneel kleuradvies ontvangen? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze specialisten. Wij zijn je graag van dienst in Spijkenisse en omgeving. Bel 0181 - 23 10 08 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Waarom Dooms Schilderwerken?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Spijkenisse, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging