0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Spijkenisse?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Spijkenisse

Stukadoor Spijkenisse

Zoek je een stukadoor in Spijkenisse? Dan ben je bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Of je nu een nieuwbouw woning hebt waarvan de wanden nog gedaan moeten worden, de muren in een bestaande woning opnieuw gedaan moeten worden, je het plafond graag strak wil hebben of een bedrijfspand netjes wilt hebben. Wij kunnen het allemaal voor je doen.

de door ons aangedragen professional, schilder Spijkenisse kan zelfs je huidige stucwerk herstellen. Wij hebben ons gespecialiseerd in stucwerk omdat we merkten dat klanten het prettig vinden het stuc- en schilderwerk door één en hetzelfde bedrijf te laten doen. Zo kun je voor alles op het gebied van wandafwerking bij ons terecht. Bel ons direct voor het maken van een afspraak op 0800 255 3733. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Stukadoor Spijkenisse: nieuwbouw

Wordt je nieuwe thuis gebouwd en heb je straks een stukadoor in Spijkenisse nodig voor nieuwbouw? Dan komen we graag bij je langs om te helpen. Wij kunnen de muren stucen voor een mooi glad resultaat. Indien gewenst schilderen wij de muren ook wanneer deze droog zijn.

Wij komen nog vaak de discussie tegen of je wel of niet moet stucen in een nieuwbouwwoning in verband met scheuren. Het is waar, stucwerk kan gaan scheuren onder bepaalde omstandigheden, maar dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Scheuren in stucwerk in een nieuwbouwpand hoeven nauwelijks voor te komen.

Oozaken scheuren in stucwerk nieuwbouw

Er zijn twee belangrijke oorzaken waardoor er scheuren kunnen ontstaan, doordat de woning nog wat gaat verzakken omdat het huis zijn fundering nog moet vinden en de andere reden is vocht. Tijdens het bouwen is het huis een groot deel van de tijd niet afgesloten waardoor vocht in de muren kan trekken. Op het moment dat je de sleutel krijgt is 80% van het vocht vaak nog aanwezig, wat je er niet in één dag uit krijgt.

Nu kun je denken maar dan zet ik de verwarming toch heel hoog, of ik plaats een stel bouwdrogers? Helaas werkt het niet zo, juist door een snelle droging zal er spanning op het beton komen te staan waardoor er scheuren kunnen ontstaan. Je kunt het beste vanaf de temperatuur die de woning bij overdracht heeft de verwarming 1 graad per twee dagen hoger zetten. Zo voorkom je krimpscheuren in het beton.

Doordat de technieken en het stuc zelf ook verbeterd zijn door de jaren heen komen scheuren ook veel minder voor. Zo is het stucwerk van nu veel flexibeler. Je hoeft dus geen 5 tot 10 jaar te wachten voor je de woning kunt laten stucen, maar je kunt ook gewoon de nieuwe woning laten stucen door stukadoor Spijkenisse.

We kunnen het echter niet voor 100% uitsluiten. Wil je hoe dan ook voorkomen dat er scheuren in het stucwerk ontstaan? Dan raden wij aan de muren niet eerst te laten behandelen met stuc, maar ze te laten voorzien van renoband glasvliesbehang zonder structuur. Dit geeft hetzelfde effect als stucwerk, maar het is zo extreem sterk dat het niet krimpt en niet kapot te krijgen is. Je zult daardoor nooit een scheur in het stucwerk ontdekken. Na het aanbrengen van glasweefselbehang kunnen wij de muren schilderen voor een prachtig egaal eindresultaat.

Stukadoor Spijkenisse: muur uitvlakken

Ook in bestaande bouw kunnen wij je muren stucen. Wanneer deze niet mooi meer zijn kunnen wij de muur uitvlakken bijvoorbeeld. Zo kun je weer van strakke wanden genieten. Natuurlijk kun je kleine plekjes her en der zelf bijwerken, maar wanneer het stucwerk niet langer mooi meer is kun je dit beter aan een professional uitbesteden. Een wand goed stucen vraagt namelijk om de juiste kennis, vaardigheden en materialen. Door de door ons aangedragen professional, stukadoor Spijkenisse in te schakelen ben je hiervan verzekerd. Heb je grote scheuren in de muren? Dan behandelen we deze eerst voor zodat ze niet opnieuw ontstaan, dit zou zonde zijn.

Stukadoor Spijkenisse: plafond stucen

Naast de muren kan stukadoor Spijkenisse ook je plafond glad stuken. Wellicht heb je nu een gespackt plafond maar houd je hier niet (meer) van, of zie je de naden tussen de plafondplaten in je nieuwbouw woning. In dat geval kunnen wij het plafond glad stuken. Nadat wij het plafond gestuckt hebben kunnen we deze wanneer hij droog is voor je schilderen. Zo kunnen wij het plafond witten, maar we kunnen deze ook in een andere neutrale of juist donkerdere kleur verven.

Stukadoor Spijkenisse de door ons aangedragen professional

Wil je ook je muren of plafonds laten stucen? Schakel dan de door ons aangedragen professional in. Wij zorgen ervoor dat je wanden mooi strak worden waar je jaren en jaren woonplezier van ervaart. Met onze jarenlange ervaring, kennis en gebruik van de beste materialen ben je verzekerd van goed werk. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 0800 255 3733, wij kunnen je dan direct meer vertellen over de werkzaamheden, tarieven en onze planning. Natuurlijk kun je ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Spijkenisse en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606