0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Spijkenisse?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Spijkenisse

Contact met de door ons aangedragen professional

Ben je op zoek naar een professionele schilder voor jouw schildersklus in Spijkenisse? Onze vakmensen staan voor je klaar. Wij werken zowel binnen als buiten, gedurende het hele jaar. Neem contact met ons op.

Bel 0800 255 3733 om direct een afspraak te maken. Je kunt er ook voor kiezen om via onderstaand formulier een offerte aan te vragen. Wij kunnen je aanvraag echter niet op afstand beoordelen. Daarom komen wij eerst bij je langs om je wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken wij een passende offerte.

Verzekeringswerk
Wil je een offerte aanvragen voor de verzekering, omdat je bijvoorbeeld een lekkage hebt gehad waarna er schilderwerk hersteld moet worden? Dan brengen wij €50,- in rekening. Laat je de klus vervolgens door ons uitvoeren dan brengen wij dit uiteraard weer in mindering op de factuur.

Offerte aanvragen

Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Spijkenisse en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Spijkenisse bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606